GEZICHTSBEHANDELINGEN

De beautyfabrique heeft een aantal exclusieve gezichtsbehandelingen in haar assortiment. Deze hebben een perfect huid vernieuwend resultaat door de bijzondere werking van planten en kruiden. Producten voor thuisgebruik ondersteunen de behandelingen. De Beautyfabrique adviseert hierbij de combinatie die specifiek op uw huidtype en huidconditie is afgestemd. Dat betekent dat u altijd de optimale oplossing bereikt voor uw huidprobleem.


GEZICHTSBEHANDELING KLASSIEK

Reiniging, dieptereiniging, masker en dagcrème

PRIJS: € 42,50


GEZICHTSBEHANDELING RELAX

Reiniging, dieptereiniging, masker, epileren, gezichtsmassage en dagcrème

PRIJS: € 52,50


GEZICHTSBEHANDELING JEUGD (TOT 18 JAAR)

Reiniging, dieptereiniging, masker en dagcrème

PRIJS: € 29,50


BIO-PEELING TREATMENT (CHINESE KRUIDENPEELING)

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) – de unieke biologische peeling  – is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken. De Chinese kruidenpeeling / Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.
De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.


 Voor de behandeling van huidproblemen (o.a. acne, pigmentvlekken, littekens, couperose)

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) vermindert huidproblemen als:

  • Acne & vette huid – ook in combinatie met Rebalancing Treatment
  • Overmatige pigmentatie & levervlekken
  • Littekens, grove poriën & striae
  • Rimpels & preventieve werking – ook in combinatie met Bio-Lifting, Neo-Marine Spa Treatment.

PRIJS:
Enkele behandeling € 70,50
Minikuur (3 behandelingen in 10 dagen) € 199,-BIO-LIFTING TREATMENT

Liftende anti-aging behandeling

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte te verhogen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Het unieke van de behandeling is dat deze ook gebruikt wordt voor op de ogenleden, wat een liftend effect geeft aan de wenkbrauwen.


Liften, verstevigen en verjongen van gezicht, hals en decollete.


De behandeling is gebaseerd op de werking van Perfluorcarbon (Blue Blood), Aloë Vera en Echinacea Purpurea extract in combinatie met Maltodextrine Saccharide (verkregen uit zetmeel). Ideaal voor de vermoeide, verslapte, slecht doorbloede huid, bijvoorbeeld een rokershuid, na gewichtsverlies of ziekte.

Een perfecte combinatie met Bio-Peeling, eenmalig of in vorm van een kuur met de ondersteuning van Oxygen Active Serum, Blue Blood Gel of Rytidox.

PRIJS: € 69,50REBALANCING TREATMENT

Acnebehandeling

De Rebalancing gezichtsbehandeling is gebaseerd op de werking van marine collageen en plantenextracten. Het bevat Menthol en Spirulina; dit zijn actieve ingrediënten met een hoge concentratie aan mineralen en vitaminen. In combinatie met de Rebalancing kruidencocktail (Berkenblad, Echinacea en Vlierbes) normaliseren de werking van de talgklieren, bestrijden ze bacterievorming en gaan ze ontstekingen tegen.


Voor een vette, gecombineerde en probleemhuid


De behandeling is uitstekend te combineren met de Bio-Peeling behandeling met daarnaast aangepaste reinigingsproductenBlue Blood Gel en/of Oxygen Serum en de Rebalancing verzorgingslijn.

PRIJS: € 74,50APALINE SOOTHING TREATMENT

Behandeling voor de gevoelige huid

Deze unieke behandeling is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en couperose, rosacea huid. Deze is meestal chronisch rood en vraagt hierdoor om specifieke zorg. De  Apaline kruidencocktail bestaat uit Muisdoorn, Kamille en Goudsbloem. Aanwezige Gatuline gewonnen uit Kappertjes, Beukenbloesem en Groene Walnoot. Vermindert de productie van histamine (roodheid) door verbetering van de bloedcirculatie en geeft een kalmerende en verjongende werking. Het natuurlijke afweersysteem en de huidstructuur worden versterkt.


Voor een gevoelige, droge, couperose / rosacea huid


PRIJS: € 69,50NEO-MARINE SPA TREATMENT

Hydraterende anti-aging behandeling

Een op algen gebaseerde behandeling met een vochtherstellende en anti-aging werking. Speciaal ontwikkeld voor het gezicht en de hals. Gebaseerd op de Hydration kruidencocktail, bestaande uit Heemst, Melisse en Korenbloem. Actieve ingrediënten gewonnen uit Zeewier; Polysachariden en Phyto-squalane gecombineerd met kruidenextracten en vitamines zorgen ervoor dat de huid zijn vocht beter vast kan houden.


Voor een essentiële vochtbalans van de huid, fijne lijntjes en rimpels


Toepasbaar als enkele behandeling of intensieve kuur. Te combineren met de  Bio-Peeling met daarnaast aangepaste reinigingsproducten. Uitstekend in combinatie met Blue Blood Gel en/of Oxygen Active Serum en de Hydration verzorgingslijn

PRIJS: € 74,50HYDRATION PEEL OFF ALGINATE TREATMENT

Hydraterende behandeling

Een intensief hydraterende behandeling die een zachte en verzorgde huid achterlaat. De exclusieve verzorgende formule verhindert uitdroging van de huid en minimaliseert fijne lijntjes. Naast de ingrediënten van de Hydration cocktail, stimuleert Alginate, een essentiële aminozuur de nieuwe celgroei. De huid herstelt haar zachtheid en glans.


Herstelt de vochtbalans van de huid


Toepasbaar als enkele behandeling of intensieve kuur. Te combineren met de Bio-Peeling met daarnaast aangepaste reinigingsproducten. Uitstekend in combinatie met Blue Blood Gel en/of Oxygen Active Serum en de Hydration verzorgingslijn.

PRIJS: € 74,50